Days of Play 2024: De beste PlayStation aanbiedingen van het jaar

Days of Play is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door PlayStation dat gamers wereldwijd trakteert op een verscheidenheid aan kortingen op games, accessoires, en PlayStation Plus-abonnementen. Het is dé tijd van het jaar om je gaming gear en bibliotheek te upgraden zonder je portemonnee te legen. Benieuwd wanneer de Days of Play van 2024 is en wat je kunt verwachten? Lees vlug verder.

Waar krijg je korting op tijdens de Days of Play 2024?

Tijdens Days of Play 2024 kunnen gamers aanzienlijke kortingen verwachten op diverse PlayStation-producten:

  • PlayStation Plus Lidmaatschappen: Leden kunnen hun abonnementen vernieuwen of upgraden met kortingen die oplopen tot 25%. Dit omvat kortingen op Essential, Extra, en Premium/Deluxe plannen.
  • Korting op games: Op direct.playstation.com vind je kortingen tot 40% voor geselecteerde PS5 games.
  • PlayStation accessoires: Ook PlayStation accessoires worden afgeprijsd, zoals controllers, headphones en cases. Je ontvangt meestal tot 15% korting op geselecteerde PlayStation accessoires.
  • PlayStation Gear Store: Je profiteert van 20% korting op geselecteerde merchandise en er zijn bijkomende dagdeals, zoals kortingen op bovenkleding en speciale bundelaanbiedingen.

Hoe werkt PlayStation’s Days of Play?

Days of Play vindt plaats over een periode van ongeveer twee weken. Sony rolt deze actie uit in verschillende regio’s over de hele wereld, wat betekent dat de start- en eindtijden van de promoties kunnen verschillen afhankelijk van waar je bent. Dus, als het event bijvoorbeeld in Nederland op 25 mei begint, kan het in de Verenigde Staten een dag eerder of later starten.

Je hoeft je niet speciaal aan te melden om te profiteren van de Days of Play-aanbiedingen. De kortingen zijn beschikbaar voor iedereen die toegang heeft tot de PlayStation Store, direct.playstation.com, of deelnemende retailers.

De deals zijn alleen geldig zolang de voorraad strekt. Dit betekent dat als een bepaalde game of accessoire uitverkocht raakt, de korting daarop niet meer beschikbaar is. Daarom is het slim om er snel bij te zijn als je iets op het oog hebt.

Wanneer is Days of Play 2024?

Historisch gezien begint Days of Play in juni, en we verwachten dat Days of Play 2024 zal starten rond eind mei tot begin juni. De exacte data voor 2024 zijn nog niet bekend, maar gebaseerd op voorgaande jaren zal het evenement waarschijnlijk beginnen op een vrijdag en duren tot een woensdag ongeveer twee weken later.

Hoeveel korting krijg ik tijdens Days of Play?

Gamers kunnen verwachten om tot 40% te besparen op topgames en tot 25% op PlayStation Plus lidmaatschappen. Extra aanbiedingen bij lokale retailers en speciale promoties op PlayStation Gear zullen ook beschikbaar zijn, wat Days of Play een ideale tijd maakt om je PlayStation-collectie te upgraden of te starten.

Kun je niet wachten? Bekijk de PlayStation aanbiedingen van vandaag!

Heb je de Days Of Play 2024 net gemist of kun je juist niet wachten op de volgende? Geen stress! Op Playstationaanbieding.nl delen we dagelijks de scherpste aanbiedingen. Elke dag zijn er grote kortingen op de PS5, PS4, controllers, headsets en nog veel meer! Bekijk vlug de actuele aanbiedingen van vandaag en profiteer direct van flinke kortingen zonder te hoeven wachten op de Days of Play.

Playstationaanbieding.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0