De 5 vetste PS5 games die in 2024 nog uitkomen

2024 is een veelbelovend jaar voor PlayStation 5 gamers met een reeks indrukwekkende releases. Alhoewel een groot deel van de nieuwe games al is uitgebracht, zijn er nog een aantal noemenswaardige games die nog in 2024 gereleaset worden. Van epische avonturen in het Star Wars-universum tot huiveringwekkende horror in Silent Hill, hier zijn de vijf vetste PS5 games die dit jaar nog uitkomen.

Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws neemt je mee naar een open wereld vol actie en avontuur, waar je in de huid kruipt van Kay Vess, een sluwe schurk die haar vrijheid probeert terug te winnen door een grote buit te stelen. De game speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Empire Strikes Back en Return of the Jedi, en biedt een unieke verhaallijn vol gevaar en intrige in de Outer Rim. Verwacht spannende heists, ruimtegevechten en ontmoetingen met beruchte personages zoals Jabba the Hutt. Spelers kunnen genieten van een breed scala aan missies, stealth-mechanieken en intense blaster-gevechten. Early access begint op 27 augustus voor degenen die de Gold of Ultimate editions aanschaffen​​. Op 30 augustus is de officiële release van Star Wars Outlaws.

Silent Hill 2

Liefhebbers van horror kunnen hun hart ophalen met de langverwachte remake van Silent Hill 2. Deze iconische game keert terug met moderne graphics en vernieuwde gameplay, terwijl het zijn angstaanjagende sfeer en psychologische diepgang behoudt. Je speelt als James Sunderland, die op zoek gaat naar zijn overleden vrouw in het mysterieuze stadje Silent Hill, waar hij geconfronteerd wordt met zijn eigen demonen en angsten. De game maakt gebruik van de Unreal Engine 5, wat zorgt voor adembenemende visuele effecten en een meeslepende atmosfeer. Met nieuwe puzzels, verbeterde gevechtsmechanieken en de introductie van 3D audio, belooft deze remake een intense ervaring te worden​. De release is gepland in 2024, maar de exacte datum laat nog even op zich wachten.

Skull & Bones

Skull & Bones brengt de piratenfantasie tot leven met intense zeegevechten en een dynamische open wereld. Als kapitein van je eigen schip moet je je bemanning leiden en vechten om de zeven zeeën te domineren. Deze game belooft een diepgaande ervaring met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor je schip en personage, evenals een meeslepende verhaallijn vol verraad en avontuur. Spelers kunnen schepen aanpassen, allianties vormen en strategische gevechten aangaan in een wereld geïnspireerd door de Gouden Eeuw van Piraterij. Naast de PvE-elementen biedt de game ook competitieve multiplayer-gevechten, wat zorgt voor eindeloze speelmogelijkheden​. Skull & Bones is al uitgekomen in februari 2024, maar mocht je de game nog niet hebben, dan mag deze absoluut niet missen in je collectie.

Light No Fire

Een van de meest mysterieuze en gehypete titels van dit jaar is Light No Fire. Hoewel er nog weinig bekend is over deze game, staat hij gepland voor een release in het laatste kwartaal van 2024. Verwacht een diepgaande RPG-ervaring met een unieke verhaallijn, adembenemende visuals en innovatieve gameplay-mechanieken die zowel nieuwkomers als doorgewinterde gamers zullen aanspreken. Deze game, ontwikkeld door een bekroonde studio, belooft een meeslepend verhaal en complexe karakters die je zullen betrekken bij een wereld vol mysterie en avontuur.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Na het enorme succes van Elden Ring komt FromSoftware met een nieuwe uitbreiding: Shadow of the Erdtree. Deze DLC voegt nieuwe gebieden, vijanden en verhaalelementen toe aan de reeds uitgebreide wereld van Elden Ring. Duik dieper in de lore, ontdek verborgen geheimen en neem het op tegen formidabele nieuwe bazen terwijl je je weg baant door deze duistere en betoverende wereld. De uitbreiding belooft meer van de uitdagende gameplay en het diepe verhaal waar de serie om bekend staat, en zal zowel nieuwe als terugkerende spelers aanspreken. De release is al snel gepland: op 21 juni 2024 kun je de game kopen in de PS5 store.

Playstationaanbieding.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0