PS5 DualSense Edge controller: Wat is er nieuw?

De PS5 DualSense Edge is een controller zoals we deze nog nooit hebben gezien. Deze geavanceerde controller, speciaal ontworpen voor de PlayStation 5, belooft een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop gamers hun spelervaring beleven. Van aanpasbare besturing tot verbeterde comfortfuncties, de DualSense Edge is meer dan een gewone controller; het is een uitnodiging om je spel naar eigen hand te zetten. Laten we een duik nemen in wat deze innovatieve gadget te bieden heeft.

Wanneer komt de DualSense Edge controller uit?

De langverwachte DualSense Edge zal eind januari 2023 beschikbaar zijn voor gamers. Deze release markeert een belangrijk moment voor PlayStation-enthousiastelingen die uitkijken naar een upgrade van hun gaming-setup.

Wat verschilt er met de vorige DualSense controller?

De DualSense Edge onderscheidt zich van zijn voorganger door zijn aanzienlijke aanpassingsmogelijkheden. Spelers kunnen nu genieten van verwisselbare joystickdoppen, vervangbare joystickmodules, en aanpasbare triggerlengtes. Dit alles draagt bij aan een meer gepersonaliseerde en comfortabele game-ervaring, of je nu deelneemt aan professionele toernooien of je verdiept in epische singleplayer-avonturen.

9
De PS5 DualSense Edge Controller biedt aanpasbare besturing, verwisselbare onderdelen, en geavanceerde functies voor een gepersonaliseerde, meeslepende game-ervaring.
Pros
 • Aanpasbare knoppen
 • Geavanceerde DualSense tech
 • Duurzame controller
Nadelen
 • Hoge prijs ten opzichte van de standaard DualSense controller

Specificaties van de PS5 DualSense Edge

De PS5 DualSense Edge controller belooft een gamechanger te zijn in de wereld van gaming controllers, en dat is niet zonder reden. Deze state-of-the-art controller is uitgerust met tal van functies die zowel casual gamers als hardcore gamingliefhebbers zullen aanspreken. Laten we de meest opvallende specificaties eens nader bekijken.

Ultra-aanpasbare besturing

De DualSense Edge controller stelt spelers in staat om hun ervaring te personaliseren met een reeks aan instellingen en aanpassingen:

 • Verwisselbare joystickdoppen: Drie verschillende soorten joystickdoppen bieden een scala aan grip- en stabiliteitsopties, wat bijdraagt aan een comfortabelere en nauwkeurigere game-ervaring.
 • Vervangbare joystickmodules: Deze zorgen voor een langere levensduur van de controller, omdat je versleten of beschadigde modules eenvoudig kunt vervangen.
 • Gebruikersinterface op de controller: Met speciale functietoetsen kun je snel wisselen tussen besturingsprofielen en aanpassingen maken aan gamevolume en chatbalans.
 • Aanpasbare triggerlengtes: De afstand van zowel de linker- als de rechtertriggers kan handmatig worden ingesteld, wat een aanzienlijke impact heeft op de reactiesnelheid en het gevoel tijdens het gamen.
 • Instelbare achtertoetsen: Deze kunnen worden geconfigureerd voor verschillende toetsinvoeren, waardoor essentiële acties altijd binnen handbereik zijn.

Geavanceerde connectiviteit en gebruiksgemak

 • Gevlochten USB-kabel met Vergrendelbare Aansluitingsbehuizing: Een stevige en betrouwbare kabel van 2,8 meter zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft, zelfs tijdens de meest hectische momenten.
 • Gepersonaliseerde besturingsprofielen: Met de Fn-toets en de options-toets op de controller open je snel het aanpassingsmenu, waarmee je je instellingen naar wens kunt aanpassen en opslaan in unieke profielen voor snelle toegang.

Optimalisatie van spelervaring

 • Aanpasbare toetsen en triggers: De mogelijkheid om de besturing van games aan te passen betekent dat elke actie precies daar kan zijn waar je die nodig hebt. Dit, samen met de instelbare triggers en joystickgevoeligheid, maakt voor zeer nauwkeurige invoeringen.
 • Instelbare intensiteit van trillingen: Hiermee kun je de kracht van de trillingen aanpassen aan jouw voorkeur, voor een nog persoonlijkere en meeslepende spelervaring.

Aanbiedingen voor de PS5 DualSense Edge controller

Op zoek naar de beste aanbieding voor de PS5 DualSense Edge controller? Playstationaanbieding.nl is dé plek waar je terecht kunt voor de scherpste kortingen. We geven je dagelijks een uitgebreid overzicht van de meest aantrekkelijke aanbiedingen bij betrouwbare webshops zoals Coolblue, MediaMarkt, en Proshop. We werken de PS5 DualSense Edge aanbiedingen dagelijks bij zodat jij nooit een koopje mist. Ben je nog op zoek naar hét perfecte verjaardagscadeau of kerstcadeau? Waarom neem je niet gelijk een kijkje bij de actuele PS5 DualSense Edge controller aanbiedingen!

Playstationaanbieding.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0